De beste kant van Laserontharing

Dit wordt vooraf met u besproken. Wel kan zijn dit essentieel teneinde daar rekening mee te houden dat tussen de verzorging in slechts scheren toegestaan kan zijn, uiteraard waxen, harsen en epileren zijn ook niet toegestaan. Behulpzame feiten aan hetgeen u dan ook wegens de behandeling moet verrichten en na de verzorging kan verwachten vindt u dan ook voor vanwege- en nazorg.

Er kunnen verder reeks factoren meespelen zoals: medicijngebruik, hormonale veranderingen in dit menselijk lijf of overmatige prikkeling tot nieuwe hoofdharen maken. Het reeks behandelingen kunnen daarom variëren. 

Hiermee dringt dit minder diep in de huid via. Dieper gelegen haarwortels ingaan vervolgens onvoldoende, zodat ook niet het gewenste resultaat ontstaat en zeker (heel wat) meer behandelingen vereist.

Op een donkere huid zit een laserbehandeling ook niet zo echt omdat ons deel met de sterkte geregistreerd wordt door dit pigment in een huid. Daarom wordt verder aanbevolen teneinde tenminste twee weken voor de laserbehandeling niet te zonnen.

En slechts een deel met weet het zichtbare haar bevindt zich in een groeifase en verdwijnt voorgoed. Dus bestaan er ook meerdere behandelingen.

Komt u niet uit of heeft u aanvullende informatie benodigd? Neem vervolgens rustig contact betreffende ons op. Wij helpen u graag.

Veilig in gebruik en speciaal ontwikkelt voor het verminderen aangaande ongewenste haargroei ofwel ingegroeide haren

Die laser vormt daarnaast toepassen betreffende ons uniek koelsysteem (Dynamic Cooling Device technologie). Uitstekende koeling zorgt voor een pijnloze treatment en geeft genoeg protectie aan een huid. Deze kenmerken zorgen aan gemak en hygiëne tijdens de verzorging.

Na de behandeling vormt zich er roodheid en opzwelling op een posten daar waar een haartjes hebben gezeten. Het kan zijn een normale, bestelde reactie en zal binnen twee uur tot enige dagen na de verzorging afnemen. Mits u dan ook dit wilt kan een huidtherapeut ons camouflerende crème aanbrengen.

Een IPL-systemen zijn allen ontwikkeld na de laser en bestaan vooral geliefd mede de veel lagere aanschafprijs en mede de mogelijkheid te variëren betreffende golflengten, waardoor tevens meer informatie haarvaatjes en ouderdomsvlekken kunnen geraken behandeld.

De functie van Laser Ontharing Het principe van Laser Ontharing is gebaseerd op dit principe van ‘selectieve fotothermolyse’, ons reactie waarbij lichtwegend betreffende ons zuivere golflengte wordt omgezet in warmte. De aanwezigheid over pigment (melanine) in dit hoofdhaar dat zodra geleider zit is betreffende betekenis voor een benodigde reactiewarmte. De laser stuurt laserlicht betreffende ons verschillende golflengte die tot diep in de haarkern doordringt en is geabsorbeerd door het aanwezige pigment.

Er bestaan verschillende lees meer behandelingen nodig om dit gewenste gebied totaal haarvrij te oplopen. Over het doorgaans bestaan er 6 behandelingen nodig teneinde dit bestelde resultaat te bereiken. Regelmatig zijn er desalniettemin alsnog extra behandelingen nodig. Om de huid enigszins rust te melden tussen een behandelingen door, wordt er tussen 2 behandelingen ons rustperiode van 6 weken ingepland.

De sterkte van de laserstraal met een verschillende golflengte (805 nm) is in dit pigment (melanine) aangaande de haarfollikels omgezet in warmte, zodat een haarfollikels vernietigd worden en de andere haargroei ook niet verdere mogelijk is.

Laat jouw hoofdharen die je wilt laten laseren in de 6 weken voorafgaand met jouw behandeling zoveel mogelijk ogen. Ga jouw hoofdharen dus niet waxen, plukken of betreffende ons elektrolyse-toestel weghalen. Scheren kan dikwijls wel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *